AmbiTim

Pomagamo vam dosegati višje cilje

Začetki podjetja AmbiTim

Zgodba AmbiTim se je začela pisati leta 2009 z imenom Timiko. V prvih letih je podjetje delovalo na področju servisiranja toplotne in hladilne tehnike. Pridobili smo izkušnje in tehnična znanja. Hkrati s tem pa razumevanje potreb in zahtev strank.


Odzivnost in usmerjenost

Odzivnost in usmerjenost v odpravljanje napak sta pritegnila pozornost svetovno priznanih proizvajalcev ogrevalne in klimatizacijske tehnike kot so La Nordica, Extraflame, Moretti Design, Cadel, Eva Calor, Centrometal, Biodom, MBS, Gorenje. Zaupali so nam vlogo uradnega in pooblaščenega servisnega centra za celotno območje Slovenije.


Nova sodelovanja

Posledica našega načina dela je bila razvoj sodelovanja s profesionalnimi in specializiranmi poslovnimi partnerji ogrevalne tehnike po Sloveniji.

Naša ekipa

Odkritje

Ob samem delu se stalno srečujemo s pomanjkljivostmi v procesu prodaje, namestitve in vzdrževanja. To posledično vpliva na zadovoljstvo končnega uporabnika in na ugled proizvajalca ter prodajalca.


Odgovor na pomanjkljivosti

Temu primerno so bile v letu 2018 postavljene osnove poslovnega modela, ki te pomanjkljivosti v procesu prodaje, namestitve in vzdrževanja odpravlja. Nov poslovni model je prispeval k temu, da so bili sklenjeni dogovori o sodelovanju s trgovinami in instalaterji. Ta podjetja so zaznala boljše poslovne rezultate in manj reklamacij po sami prodaji. To velja tudi za več kot 6000 zvestih končnih uporabnikov, ki jih redno servisiramo v naših prvih 10 letih delovanja.

Impressive

Nov poslovni model

Temu primerno so bile v letu 2018 postavljene osnove poslovnega modela, ki te pomanjkljivosti v procesu prodaje, namestitve in vzdrževanja odpravlja.

Nov poslovni model je prispeval k temu, da so bili sklenjeni dogovori o sodelovanju s trgovinami in instalaterji. Ta podjetja so zaznala boljše poslovne rezultate in manj reklamacij po sami prodaji.

To velja tudi za več kot 6000 zvestih končnih uporabnikov, ki jih redno servisiramo v naših prvih 10 letih delovanja. 

Spremembe in preskok

Z letom 2019 je nov poslovni model pripravljen. Sedež podjetja smo premestili iz Ankarana v Ajdovščino. Spremenjen je bil tudi naziv podjetja v AmbiTim.

Z namenom ohranjanja profesionalne usmerjenosti in specializacije se dejavnosti vodijo kot ločeni segmenti pod različnimi blagovnimi znamkami.


Ogrevanje in klimatizacija vse na enem mestu

Več o tem


Logistični in distribucijski center

Več o tem


Marketing

Več o tem